Snyggaste Jackan va!

401726-8

Min splitters nya jacka! Den var inte så dyr, kostade bara 4.365 kr på REA, shit vilka fynd man kan göra på mellandagsrean :D

Imorgon så åker vi, Till Underbara Barcelona!

Så GOTT NYTT PÅ ER ALLA!

Love B!

Barcelona!

Hejsan!

Jag ska resa med familjen till Barcelona nu över nyår, så jag kommer inte kunna uppdatera eller kanske genom telefonen om den funkar i Barcelona! Är inte helt säker för om Barcelona är ett Land funkar det inte för jag vet att på landet funkar inte telefonerna. Men om det är en stad fungerar det, för där finns alla telefon master! :) Fiffigt!

Sitter och lyssnar på Carolas nya julskiva, ååh älskar verkligen henne! För det första är hon ju brunett och sen sjunger otroliigt bra! Fast en sak är att hon kastar blommor på folk och som natur vän tycker inte jag det är okej att slita upp oskyldiga blommor med rötterna! Fy Carola!

Vad tycker ni om Carola?

Nu ska Jag & Sharah snart träffa Carl-Dennis & Liselott, vi ska se om vi hittar nått trevligt ställe att dricka lite vin på och snacka lite skit eftersom Jag & Sharah reser imorgon!


Love B!

Trött!

Hej!

Idag har jag bara varit hemma hela kvällen och slappat och glott på TV och på fredag hela veckan på datan. Men sen på kvällen så drog jag med mina vänner till stan och dansade och drack lite och så, jättekul! Men jag är aptrött nu så nu måste jag sova! Godnatt på er alla!

Kram

Nya vänner på Bloggen!

Som sagt jag har fått lite nya vänner på bloggen och en av dem utmandade mig på en liten grej så här kommer den :D

1. Vilken BH har du på dig just nu? en svart med spets
2. Vilka trosor har du på dig just nu?svarta spets
3. Är du nöjd med dina bröst? självklart, hela jag är perfekt
4. Uppsatt eller utsläppt hår? utsläppt, herregud!
5. Hur skulle du beskriva killen/tjejen som du just nu tycker om? Helt underbar, snygg, vältränad, rolig
6. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? kläderna måste vara trendigt klädd och snygga skor!
7. Har du haft sex? självklart, har inte du?
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? att de är stört sköna
9. Vart vill du helst bli kysst? en härlig kyss av sin älskling på läpparna
10. Och om inte där?halsen osv ;)
11. Har du några snygga killkompisar? herregud har bara snygga kompisar!!
12. Har du kysst någon av samma kön? Klart jag har gjort!
13. Vad är ett + på motsatta könet? snygga tänder
14. Vad är ett - ? fattig
15. Har du sex med strumporna på? USCH nej så osexigt
16. Vad är avtändande under sexakten?  För mycket prat, dumma frågor, något klädesplagg som inte åkt av.
17. Vad är det pinsammaste du har gjort under sexakten? Asså jag gör aldrig något pinsamt!
18. Vad är det pinsammaste den andra parten har gjort? Ligger bara med killar jag vet är bra, lixom varför ligga med dåliga?
19. Är du en hejjare på att kyssas?  Självklart!
20. Skäms du över att ha gjort denna listan? Nej varför skulle jag de?

Sen skulle man utmana 5 andra då utmanar jag : Carl-Dennis, Liselott, Syster Sharah, Linnéa & Jessica

VideoBlogg! :)


Åh en massa shopping!

Jag måste börja med att säga att jag älskar mellandagsrean! Finns det något bättre? Man kan gå i fleraflera timmar och bara handla och det känns som att saker är gratis! I löööv it!
I alla fall, har varit lite dålig på att uppdatera. Jag och mina vänner skippade juldagen och partade igår istället, så mycket bättre. Inte alls lika mycket dryga människor och så. Jag, Carl-Dennis och Liselott var ute och vi hade superduperkul, drack jättegoda drinkar, dansade som galningar och hade det bara helt underbart :) såå nöjd. Och jag älskar verkligen mina vänner <3
Innan det igår var jag såklart på mellandagsrean, underbart det också som sagt. Jag och pappa gick runt och bara handlade massor. Det resulterade i: 6 par nya skor, två klänningar, en jättetjock varm stickad tröja, en tunnare kofta, 12 t-shirts (både bas+snyggare), 3 par jeans. Jag har säkert glömt något menmen, det är sånt som händer, haha. Sedan var jag ute som jag skrev, och idag var jag såklart ute på mellandagsrean igen. Idag blev det inte lika mycket, 1 klänning, 1 par jeans, 2 par skor (till nyår, helt perfekta båda paren faktiskt!), 2 t-schirtar och ett par tröjor. Skönt att ha förnyat en liten del av garderoben iaf, nu kan jag slänga ut den där gamla tröjan som är så vår 2007 :) skönt! Ikväll ska jag bara vara hemma, var tränat efter att ha gått på stan hela dagen. Det behövs efter all julmat och utekvällen igår! Ni får även en videoblogg från igår kväll snart :) haha, inte så fräsch direkt :P
Och kom ihåg: "alla som inte dansar är våldtätksmän". Så akta er för dom som inte dansar, det är mitt nya motto. Det måste ju vara helt fantastiskt. Hata ickedansare! Jävla äckel!
Aja, nu ska jag fixa videobloggen. Ha det så bra allihopa, tänk på miljön! :)
Kram!
401726-7
Mig, sliten efter en lång utekväll med mina bästa vänner!

Julhelgen!

Då var den snart över, och Jag har haft den mest perfekta julen. Massa härliga släktingar massa PAKET och god mat!  Jag fick mest julklappar som vanligt, måste varit snällast i sverige som alltid!
Tänkte V.blogga osv men kameran har lagt av så det är bara och köpa en ny i mellandagsrean! :) Behöver bara säga PAPPA så får jag en ny! Bra va! Hoppas alla har det så! Min Pappa är nog den bästa som finns för jag är hans lilla prinsessa så jag får allt jag pekar på, underbart!

Har inte haft tid att uppdatera så mycket, men tänkte lägga ut bilder på alla mina julkappar sen, måste bara köpa en ny kamera först :)

God fortsättning på er!

Kram!

Åter igen Granar!

Usch, var ute och gick en promenad med Mor & Far, vi går förbi x antal hus och sneglar in lite då och då i folks hus. Och något som jag märker i alla hus är hur fruktansvärt illa folk klär granen! Man vill ju att det ska se snyggt ut och inte ha en gran som hänger och lutar åt alla möjliga håll och så tycker jag att man ska hänga kulor och prydnader så att det ser snyggt ut och så att allt inte är på en sida! usch säger jag bara, hyr in någon som kan klä granen om ni inte kan det!

 tackar vet jag vet jag våran fina gran :D Perfekt klädd som allt annat i vårat hem!


God Jul igen allihop!

Kram!

GOD JUL!

Äntligen är det det Dagen D, härligt!

Jag älskar verkligen Julafton, Mys med familjen, Kalle på tv, Pakteten & så Maten.
Skinka, sill, janssons, köttbullar, potatis och allt det andra!


Hinner inte skriva mycket mera, för min underbara släkt kommer snart! Jag älskar verkligen den de är helt perfekta!
Och jag vet att jag kommer få en massa underbar paket :D:D

GodJul till er alla!

Kram!


IMORGON!

Jag glömde ju säga:

GOD JUL!

Hoppas ni får en härlig julafton med mycket stora, fina julklappar! Vad vore julen utan julklappar liksom? INGENTING!

God Jul igen!
Kram!

Myskväll med familjen

Åh, det är så himla mysigt att bara sitta och mysa framför brasan med familjen, dricka glögg och lyssna på underbara peter jöbacks julskiva :) Nu har jag verkligen kommit i julstämning, det tillochmed luktar jul!
Imorgon ser planen ut som så att jag först ska äta julgröt med familjen (tradition) och sedan ska jag snabbt in till stan till Calle och Liselott, mina kära vänner, och byta julklappar och ge dom finaste julkramar! Efter det ska jag hem och då kommer hela släkten hit och vi firar jul ihop, vi blir säkert ett 30tal Christallcottar här. Underbart! Och självklart kommer jultomten senare på kvällen, runt 6-7 när vi ätit färdigt all underbar julmat. Sedan sitter vi hela kvällen och öppnar julklappar och myser och pratar och dricker glögg och julmust!
Nej nu ska jag ta och ansluta mig till familjen<3 igen och mysa tills vi ska gå och sova. Älskar min familj, von Christallcotte 4-ever! <3

Och glöm inte att njuta av alla julklappar imorgon och så! Jag kommer nog inte blogga imorgon, vi får se om jag hinner/orkar/har lust (kanske en videoblogg!?). Ha det bra allihopa!

Kram!

BlondinBella/BrunettBerta

Yes, nu vet jag vem den där BlondiBella är som alla tjatar om att jag härmar! Riktigt snygg blogg hon har, men jag ser knappast några likheter oss emellan, för det första är hon Blondin och Jag brunett! Det säger ju allt!
Jag försöker inte härma henne eller någon annan, jag är mig själv och ingen annan!

Jag står för det jag tycker och har mina egna idéer och tankar om allting, och Jag tycker personligen att jag har smarta tankar & idéer och till er som hackar på mitt utseende så tycker jag faktiskt att jag är perfekt! Så oavsett vad ni säger kommer jag fortfarande tycka det!

I alla fall. Nu har jag fått lite julstämning här hemma, kungsgranen är fixad, efter många om och men, inte lättaste uppgiften att få tag på en tre meter hög kungsgran, men pappa har kontakter ;)
Granen är klädd, pyntet är framme och klapparna är inslagna. Jag slår in alla mina julklappar själv, jag hatar när dom vill göra det i affärerna. Dom tror att dom kan slå in hur fint som helst men då har dom inte sett mina paket! Det är ju nästan halva grejen, att slå in paketen. Och så är det så roligt att ge julklapparna också, speciellt när man vet att dom uppskattas. Som mina klappar, en jättefin kristallvas till mamma, en urgullig festklänning från prada till syster, en jätteskön morgonrock till pappa plus en massa smått och gott, och självklart har jag köpt jättefina presenter till mina vänner också, men det kan jag ju inte avslöja eftersom dom läser bloggen. Men iaf, jag vet att alla kommer bli jätteglada över sina presenter :)
När jag ändå skriver om julklappar tycker jag att alla förtjänar en julklapp, så även ni som känner er fattiga, jag tycker att ni också ska köpa julklappar, för det är hur kul som helst att få! Så det så!

Nu ska jag kila ner och dricka lite glögg och äta pepparkakor med min familj!

Kram!

Kungsgran!

Hejsan,

Fått lite kommentarer, det är inge fel på mina ögonbryn, de är perfekt plockade på en svin dyr salong ( men det vill jag inte tala om för jag gillar inte att skryta om pengar och så gillar jag inte folk som skryter).

Nu ska Jag och min Far åka till stan och shoppa en Kungsgran, Ingen jul utan en kungsgran! punkt!
Funderar även på att ha en rosa (plast) i mitt rum, det är så himla stort så jag tror det skulle bli jätte snyggt att ha en nere i högra hörnet :D Rosa är som sagt favorit färgen, det beror nog på att rosa passa så himla bra till brunetter!

Det blir inge stan allas med Calle eller Sharah (Syster) för Calle skulle som sagt kolla på en Segelbåt till  i sommar. ( välidigt tidigt enligt mig) och syster är sjuk! Stackarn 1 dag före jul så där!

Aja, nu ska jag och Far åka, lägger in en bild så får ni se att jag ser fullstädningt normal ut! Helt perfekt!

Kram!
401726-6

Godmorgon!

Godmorgon,

Igår vart det en lugn hemma kväll, första på evigeheter. I försig så är jag ju en tjej som gillar ett högt tempo men nån gång då och då kan det vara skönt med hemma kvällar!

Igår såg jag på den där filmen Sweet Home Alabama, Den är riktigt bra faktiskt, dom har med mycket om miljön och olika miljöer, så som storstads liv NY, och landet i Alabama! Spännande och se :D

Idag så ska jag åka in till stan tror jag med Calle men jag får se för han kanske skulle kolla på båt eller hur det nu var. man kanske ska dra med sig syrran, hon ligger och sover än så länge så jag får väl vänta liten stund!
Usch hatar verkligen att inte veta vad jag ska göra!

Måste äta frukost nu, Pappa kom precis hem med den, färskt ny bryggt kaffé och mackor, mums!
finns det nått godare?

Asså jag försökte lägga upp en bild på MOI med det vart error, datorn verkar inte gilla mig, måste vara den första!

kram!


Granar & träd!

401726-5

Asså, det var en tjej Miccis som kommenterade i min blogg att hon hugger sin gran själv :O
Asså, som miljövän tycker jag det är hemskt att hugga ner granar själva tänk vad ni slösar på skogen!

Då är det 100 gånger bättre att köpa gran från granförsäljare, Ja för då slipper man slösa från skogen :D

Bra va, tänk på det nästa gång ni hugger ner en gran eller ett annat träd. Köp dem i stället så får skogen vara kvar längre!

Kram!


VideoBlogg! :)



Var på stan med Carl-Dennis idag & Liselott (filmar) gjorde en Videoblogg men det spårade ut mot slutet. haha!

Varför just Natur & Miljö?

401726-4

Så ja, nu börjar det bli ordning på min blogg! *stolt*

Tänkte berätta för er varför jag tycker det är viktigt med miljöfrågor och så vidare!

För det första så skulle inte Vi ( människorna) kunna leva utan jorden och naturen, samt växter och träd.
Likadant med alla olika djurarter. För alla människor & djur får ju sitt syre från växterna som gör något som heter fotosyntes, Så jag tycker det är hemskt med alla dessa miljöfarliga utsläpp som utrotar alla växter & djur!
För lika så dör alla djuren var ifrån ska vi får våran mat? Visst vi skulle ju alla kunna bli vegeterianer men usch så trist och enformigt! Så om ni inte vill bara äta typ gräs till slut för att allt annat har dött bort måste ni börja tänka smartare. Man kan till exempel åka buss istället för att ta taxi till skolan, för det får ju plats många fler på bussen och då måste det ju bli mindre utsläpp än om alla ska åka varsin taxi. Man kan också köpa ekologiska produkter, det är jättebra att göra det! Dessutom är djuren MYCKET lyckligare när dom är ekologiska.  Och så kan man försöka samåka med familjen i en bil istället för att ta varsin taxi om alla ska in till stan t ex, det är ju mycket smartare. Det är ju lite det vad alla kan göra för att vi ska få en bättre miljö. För tänk om det inte fanns natur kvar om några år, då skulle vi dö! Och det vill vi väl inte. Inte jag i alla fall. Jag vet att det svårt det här, speciellt att åka buss istället för taxi, det tar ju så mycket längre tid, men tänk på att om alla drar sitt strö till stacken eller vad man säger. Då kanske vi kan fortsätta äta kött och odla blommor och så. Ja och tänk nu på julafton att inte ha en julskinka på bordet, det tycker i alla fall jag skulle vara jätte tråkigt, eller ingen korv, köttbullar, lax, sill och allt som man äter!

Sen kan man återvinna också, ha en papperskorg eller nedkast för mat, metall, plast osv så det blir lättare och bättre för åtrevinningscentralerna att bränna och få bort alla gifter.

Ja, det är väl lite vad jag tycker och så, men det kommer mera!

Hej så länge! :)

Ja, Jag heter faktiskt så!

401726-3

Vart Jag än kommer och man ska presentera sig så ska folk ifråga sätta vad jag heter!
Okej, mitt namn är ovanligt Jag vet, men Jag heter faktiskt såhär!
What to do?  

Nej, nu ska jag ta mig ett skumbad för jag har städat (!) hela morgonen, för våran städerska kommer inte förens den 27 :O Hur ska Jag klara mig ?!  Suck! Så nu behöver Jag lite skönhet behandlig i form av ett eget hemma spa!

ha det bra!

Beatrice var namnet!

Hejsan allihopa!

Det är jag som är Beatrice och jag har precis startat en blogg *stolt*. Tycker att alla bloggar nu för tiden så nu är det dax för mig också!  Kommer snart ett längre inlägg om mig men först en liten videoblogg!
Spännande! :)

Kram!

RSS 2.0